OS OSZ

Kućišta OS/OSZ, dubine 245mm, zahvaljujući svojojkvaliteti, primjenjuju se u području energetike, industrije i telekomunikacija. Proizvedena su od izolacijskog, teško gorivog i samogasivog poliestera ojačanog staklenim vlaknima, te su otporni na vanjske utjecaje (UV, vlagu, velike promjene temperature i kemijske substance).

Modularna konstrukcija kućišta omogućuje priključak ormarića s postoljem ili kabelskim dodatkom, što omogućuje priključak na ormarić odozgo ili odozdo. Zahvaljujući dvjema vrstama površine (OSZ – rebrasta/anti-plakatna; OS – glatka)mogu se prilagoditi vanjskim potrebama okoline.

 Sustav ventilacije kućišta minimizira mogućnost kondenzacije. Dolazi s jednim od dva tipa krova: kosi (za ormariće koji se montiraju u vanjskom prostoru) i ravni (za ormariće koji se postavljaju u zatvorenom prostoru). Dijelovi postolja su zamijenjivi bez upotrebe alata, što omogućava jednostavno uvođenje i učvršćavanje kabela unutar ormarića. Posebno dizajnirana konstrukcija ormarića s dodatnim elementima omogućuje brzu ugradnju opreme.

Stupanj mehaničke zaštite

IP – 44, IK – 10, (IP 54 – izbor)

Nazivni napon

AC 500  V

Nazivna struja

630 A

Dubina

245 mm

Kategorija gorljivosti

FH2-7mm

Boja

RAL 7035

Klasa izolacije

II

U skladu s

EN 61 439-1

EN 61 439-3

EN 61 439-5

EN 62 208

 

Pošaljite nam poruku