• Naslovna
 • O nama
 • Tko smo mi

  Poduzeće Work-ing d.o.o. bavi se projektiranjem i izradom niskonaponskih sklopnih blokova za potrebe elektrodistribucije, industrije i stanogradnje, projektiranjem, montažom i ispitivanjem sunčanih elektrana.

  Strukturu zaposlenih čine inženjeri, elektrotehničari, strojarski tehničari i komercijalisti. Naš tim od 25 zaposlenika brine se da proizvodi i instalacije budu kvalitetno sastavljeni i isporučeni u skladu s normama, potrebama i željama kupaca.

  Vlastitim razvojem i poslovno-tehničkom suradnjom s poduzećima u Hrvatskoj i Europi, ugrađujući domaće proizvode i proizvode poznatih evropskih proizvođača, očekujemo, da ćemo moći ponuditi proizvode vrhunske kvalitete i suvremene tehnologije, koji će biti konkurentni na domaćem i inozemnom tržištu.

  Cilj nam je da postanemo vodeća domaća tvrtka u proizvodnji i opremanju elektro-ormara i projektima za energetsku učinkovitost i obnovljive izvore, a respektabilna u zemljama Europe.

  Naše poslovanje u budućnosti bazirati će se na ulaganju u stručno usavršavanje zaposlenih, upravljanju sustavom kvalitete ISO 9001:2015 i razvoju, a sve u cilju kvalitetnije i potpunije usluge našim kupcima.

   

  Pošaljite nam poruku

  Zašto odabrati WORK-ING?

  • Kvaliteta usluge

   Proizvodi su izrađeni iz visokokvalitetnih materijala, vrhunske izrade i dizajna, tipski su ispitani i certificirani prema EU normama, nose znak kvalitete CE  što rezultira povećanom potražnjom naših proizvoda.

  • Regionalna pokrivenost

   Prodaja i isporuka proizvoda pored Republike Hrvatske seže i na područje jugoistočnih zemalja Europe kao i Europske unije.

  • Razvoj novih proizvoda i usluga

   Naš tim ljudi u stalnom je doticaju sa tržištem, te prati njegovo kretanje. Naš cilj je kvalitetniji, bolji i jeftiniji proizvod po želji kupaca.

  • Mogućnost brze dostave
   (“od vrata do vrata”)

   Vlastitom dostavom ili ekspresnom dostavom koji garantiraju isporuku u dogovoreno vrijeme.

  • Profesionalnost i poslovna etičnost

   Naš poslovni cilj je zadovoljstvo kupaca, u nama možete pronaći pouzdanog partnera. Naše poslovanje temeljimo na dobrim međuljudskim odnosima i poštivanju poslovnih načela i etičnosti.